5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk mald kanel
1,5 dl brun farin (det hade jag inte så jag tog råsocker)
1 dl frysta lingon (det hade jag inte så jag tog frysta björnbär, vinbär, blåbär och hallon)
1 ägg
2,25 dl lättmjölk (hade inte fullt så mycket så jag fick dryga ut med pulvermjölk)
0,5 dl solrosolja (det hade jag inte heller så jag fick smälta lite bregott)
Gräddas 15-20 minuter i 175 grader.
Trist bara att muffinsen ser helt grå ut när det är blåbär i dem. Hur som helst smakar de kanon.

1 comment:
Med stor sannolikhet är det ju inte fettet som är farligt (vilket denna bok tycks tro) utan snarare socker och kolhydrater i förädlad (försämrad) form, som t.ex. vetemjöl.
http://www.kostdoktorn.se/
Post a Comment